Karma

13. prosince 2008 v 17:40 | Karmolina |  Karma
Karma

Karma
Skupina karma vznikla v chorvatském městě Umag. Karma se skládá ze člěnů: TARA vlastním jménem Majda Suselj, PIPI vlastním jménem Josip Miani a DJ NENO vlastním jménem Nenad Čirjak.

Diskografie



  • 2006 Avantura
  • 2005 Malo pomalo (Speciální edice)
  • 2004 Karma For DJs
  • 2004 Malo pomalo (Normální + platinová edice) (cd 1)
  • 2004 Malo pomalo (Platinová edice) (cd 2)
  • 2004 Remixes
  • 2003 Sedam Dana
  • 2003 Zavrti život (Normální + bonusová edice)
  • 2003 Zavrti život (Platinová edice) (cd 1)
  • 2003 Zavrti život (Platinová edice) (cd 2)
Fotky
Karma
Karma

Karma

Karma

Karma

Karma

Karma

Karma

Karma

Karma
Karma

Karma


Karma

Karma

Karma

Karma

Karma

Karma

Karma

Karma

Karma

Karma

Karma

Karma

Karma

Karma

Karma

Karma

Karma

Karma

Karma

Karma

Karma

Karma

Karma

Karma

Karma

Karma

Karma

Karma

Karma

Karma

Karma

Karma

Karma

Karma
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama